Tiszta Jövőért

Közhasznú Alapítvány

english  

Alacsonyküszöb

Alapítványunk mindenki számára ingyenes, anonim, önkéntes alapú és személyre szabott segítségnyújtást biztosít különböző függőségekkel és szerhasználati problémákkal kapcsolatban.

Alapítványunk által működtetett F.A.K.Sz. Klub (Fiatalok Alacsonyküszöbű Szolgáltatása) közösségi tere jelenleg a hét három napján, kedden, szerdán és csütörtökön tart nyitva. Nyitott közösségi terünk ingyenes internethasználattal, igény szerint életvezetési tanácsadással és szervezett szabadidős programokkal vár mindenkit, különös tekintettel a középiskolás korosztály tagjaira. 

Célunk a fiatalok, szerhasználók, szenvedélybetegek és közvetlen környezetük minél szélesebb körének ellátása, szerhasználatnak és ártalmainak csökkentése, életvitelbeli változás ösztönzése, segítése, rehabilitációs ellátás szervezése, utógondozás biztosítása, visszaesés megelőzése valamint társadalmi szolidaritás növelése.

Szilárd szakmai meggyőződésünk, hogy pozitív irányú változásokat, eredményeket és sikereket csak együtt, klienseinkkel való aktív együttműködés keretein belül tudunk elérni. Az egyénnel és családjával folytatott konzultációs és terápiás munkán túl, a közösségépítés módszertanával és eszközrendszerével indirekt formában törekszünk a drogprevenciós feladatok hatékony ellátására, valamint az integrációs folyamatok elindítására.

Szakirányú (szociális munkás, szociálpedagógus, addiktológiai konzultáns, pszichológus) végzettséggel rendelkező munkatársaink mellett képzett önkénteseink is bekapcsolódnak tevékenységeinkbe és programjaink lebonyolításába.


Kövessen minket a facebookon is!