Tiszta Jövőért

Közhasznú Alapítvány

english  

1% felajánlás

Kedves Barátunk, Kollégánk, Ismerősünk!

Ha Önnek is fontos a fiatalok droghasználatának megelőzése, támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány működését!

Az 1999 óta működő Alapítvány politikától független, átláthatóan működő társadalmi szervezet, közhasznú tevékenysége a fiatalok egészségmegőrzésére, a szerhasználat megelőzésére, illetve csökkentésére, ismeretterjesztésre, gyermek- és ifjúságvédelemre, hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítésére irányul. Programjainkban markáns részt képviselnek a prevenciós programok, a kortársképzés és ártalomcsökkentő megkereső programunk.

2007-ben indítottuk el Zuglóban a Fiatalok Alacsonyküszöbű Szolgáltatását (F.A.K.Sz. Klubot), ahol a hozzánk betérők teret kapnak szabadidejük értelmes eltöltésére, emellett életvezetési, szerhasználattal kapcsolatos problémáik megoldásában szakembereink segítik őket, közösségi programok vagy egyéni konzultáció keretében ingyenesen és anonim módon.

Örömmel vesszük, ha segíti közhasznú tevékenységünket adóalapját csökkentő támogatással vagy SZJA-ja 1%-ának felajánlásával!

adoadoadoado

Felajánlását az NAV által kiküldött rendelkező nyilatkozaton, az alábbi módon teheti meg:

Az 1% felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen, és azt a bevallással együtt továbbítsa. A rendelkező nyilatkozatot önállóan is megküldheti az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában.

 

Adószámunk: 18096514-1-42.

A nyilatkozat csak akkor érvényes, ha:

  1. A kapott szelvényt belehelyezi egy normálméretű borítékba,
  2. Amelyen feltünteti nevét, lakcímét és adóazonosító jelét,
  3. A lezárt borítékot a lezárási felületen keresztben aláírja,
  4. A lezárt borítékot csatolja az adóbevallásához,
  5. Az adóbevallás első oldalán, a megfelelő négyzetbe 1-est vagy 2-est kell írni. Írjon 1-est, ha csak a Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány számára csatol nyilatkozatot. Írjon 2-est, ha a Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány és egy egyház felé is tesz felajánlást.

Kövessen minket a facebookon is!