Array ( [sor] => 43 ) Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány

Tiszta Jövőért

Közhasznú Alapítvány

english  

Aktuális híreink

2020. március 23.

Működésünk a megváltozott állapotok alatt

Kedves követőink, érdeklődők, klienseink!

Az aktuális működésünkről szeretnénk tájékoztatni Benneteket. Határozatlan ideig az alábbi változások szükségességét láttuk bevezetni működésünkben:

PARTY SERVICE szolgáltatás: szünetelni kényszerül. Március 31-ig biztosan leállunk, a későbbiekről a kormány rendelkezéseivel összhangban fogunk folyamatosan értesíteni Benneteket. Mindannyiunk számára fontos, hogy mihamarabb túl jussunk ezen a nehéz időszakon.

Külsős megjelenések, PREVENCIÓS PROGRAMOK: visszamondásra kerültek, az iskolák újbóli megnyitását követően mi is bevetésre készen állunk majd.

KONZULTÁCIÓ: új konzultációs folyamatot (hozzátartozók esetében is) kizárólag krízis helyzetben indítunk és azt is online módon. A folyamatban lévő konzultációs munkákat illetően online működésre térünk át. A klienseinkre ebben a a nehéz helyzetben is fokozottan figyelünk, senkit sem hagyunk magára!

ELTERELÉS: az egyéni és csoportos munkát is online folytatjuk. Bejelentkezésre továbbra is lehetőség van az alábbi számon: +36 30 701-1900.

Továbbra is azt kérjük, hogy mobiltelefonszámunkat használjátok a vezetékes számunk helyett. Avagy keressetek minket itt messengeren vagy e-mailben (tisztajovoert@gmail.com).

Itt a facebook-on és a weboldalunkon (www.tisztajovoert.hu) is folyamatos tájékoztatást nyújtunk Nektek az esetleges változásokról!

 

A Tiszta Jövőért Alapítvány csapata
Kövessen minket a facebookon is!