Tiszta Jövőért

Közhasznú Alapítvány

english  

2017. szeptember 14.


Jóga

A programok résztvevői szerdán késő délutánonként lazíthattak egy kicsit Nagy Angéla jógaoktató segítségével. A hatha jóga mozdulatait próbálhatták ki, reméljük, sikerült bennük némi stresszt feloldani!


2017. szeptember 14.


Szamba

A szamba táncórák résztvevői Professora Estrelinha, a SAMBA FEVER alapítója asszisztálása mellett ismerkedhettek meg ezzel a temperamentumos, energikus táncstílussal s egy pár óra ereéig átélhették a brazil életérzést.


2017. szeptember 14.


Hip-hop dance

A program sok fiatalnak szerzett kellemes délutáni kikapcsolódást, és közben jó pár menő mozdulatot is elsajátíthattak. A hip-hop (street dance) órák színvonalát a Black Top tánciskola oktatója, Fekete Zsolt biztosította, ezúton is köszönjük részvételét a programban.


2017. szeptember 14.


StreetWorkout

A 4 alkalmas programon részt vevők profi edző segítségével ismerkedhettek meg a kültéri "kondiparkok" elemeivel, és tanulhatták meg, hogyan lehet mindössze saját súlyuk és egyszerű eszközök használatával is komoly edzést végezni.


2017. szeptember 14.


Fújd össze legálba`

`Graffiti klub` programunk keretében a gyerekek megmutathatják kreatív, alkotó oldalukat. A Petrik Lajos Középiskola falait varázsolhatták színesebbé egy kis szakmai segítséggel!


2017. szeptember 14.


Kortársképzés

A képzés egyik fő célja a részt vevő fiatalok felkészítése a kortárssegítői szerepre, melynek révén képessé válnak a szerhasználattal veszélyeztetett kortársaik elérésére, segítő kapcsolat felvételére.


2017. szeptember 14.


Tiszta Team PartyService

A Party Service program éjszakai szórakozóhelyeken és zenés rendezvényeken működő ártalomcsökkentő szolgáltatás, melynek célja a fiatalok szórakozásának biztonságosabbá és tudatosabbá tétele.


2017. szeptember 14.


O.Z.O.R.A. fesztivál

Az INDIT Közalapítvány Bulisegély Szolgálata jóvoltából party service csapatunk néhány tagja leutazhatott az O.Z.O.R.A. fesztiválra egy napos szakmai tapasztalatcserére.


2017. szeptember 12.


Sziget2017

Mozgalmas és élménydús napjaink voltak, nagyon sokan kerestetek meg minket a 3 nap alatt és vettetek részt izgalmas játékainkban. Mi is túléltük az éjszakát, nem csak a társasjátékunk résztvevői :)


2017. szeptember 12.


Alapítványunk

A Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány 1999-ben alakult és 2006 óta működik Zuglóban a mostani Tábornok utcai helyén.

Kövessen minket a facebookon is!