Támogatnál?

Kövess Minket!

Pénzadomány

Már egy kis támogatás is nagy segítség lehet! Programjaink költségeit próbáljuk folyamatosan minél alacsonyabban tartani. Ezt nagyon sok lelkes, elkötelezett szakember és önkéntes segítségével tudjuk megvalósítani, akik velünk együtt hisznek céljaink megvalósíthatóságában. Már a legkisebb támogatások is nagy segítséget jelenthetnek. Igény esetén, Önnel együtt határozzuk meg a támogatása felhasználását, és lehetőséget biztosítunk a támogatott program követésére.

Bankszámlaszámunk: 10102086-42559600-00000007

Tárgyi adományozás

Ahhoz, hogy egyre többen vehessenek részt a programjainkban, készpénz felajánlások mellett tárgyi eszközökkel, szolgáltatásokkal is segítheti a céljaink megvalósulását. Ha nem biztos benne, hogy a felajánlani kívánt tárgyi adomány vagy szolgáltatás segítségünkre lehet, akkor keressen minket e-mail-ben!

Szponzoráció

Szponzoráció során egy teljes programunk megvalósulását támogathatja. Többek között iskolai, gyerekvédelmi programok, hátrányos helyzetű gyerekek egyéni vagy csoportos fejlesztése támogatható. A szponzoráció során, igény szerint, a támogató kiválaszthatja a szakmai programot és/vagy az intézményt, amit szponzorálni szeretne. A szakmai kereteken belül, a program megtervezésekor alkalmazkodni tudunk a támogatói igényekhez.

1 % felajánlás

Személyi jövedelem 1 % felajánlásával is támogathatja munkánkat. Itt szeretnénk megköszönni felajánlásukat azoknak, akik az elmúlt években ilyen módon segítették munkánkat.

Önkéntes munka

Az alapítványunknál az önkéntes munkára mindig is egy kétirányú segítésként tekintettünk. Szakmai tapasztalatot, közösségi programokat, kapcsolati hálót ajánlunk a munkádért cserébe. Akár a segítő hivatásban, akár a menedzsment, pályázatkezelés területén szeretnél tapasztalatot szerezni vagy a tapasztalatoddal segíteni, jelentkezz, várunk!